Allt inför den 14 februari och Alla Hjärtans dag

För många är alla hjärtans dag den mest romantiska dagen på året och vill att den ska vara något alldeles extra. En middag för två, en bukett med röda rosor eller ett smycke är vanliga gåvor att ge till sin partner. Men varför inte bjuda hem andra par och fira alla hjärtans dag tillsammans?

Få rätt stämning hemma

En middagsbjudning behöver inte bli komplicerad. Har du inte tid att förbereda och laga en trerättersmiddag, anordna ett knytkalas. Vill du bjuda in ett större antal personer kan catering vara ett alternativ. Då får du tid över för att pynta ordentligt hemma för att få till rätt stämning. Satsa på levande ljus, rött eller rosa färgtema och rosor, det är vad de flesta förknippar med firandet av Valentin.

Gör något annorlunda på årets alla hjärtans dag

Är du däremot inte mycket för att fira alla hjärtans dag på ett romantiskt sätt gör något annorlunda. Boka in en upplevelse, åk bort tillsammans, ta med en picknick och spendera dagen utomhus. Avsluta kvällen med att göra en brasa utomhus och grilla marshmallows. Alla är inte den romantiska typen. Många gånger är det mer romantiskt att skapa minnen ihop, än att äta en trerättersmiddag med champagne.